Headerbild

Sammanlagda totaltresultat Tour de Hallsberg 2017-2018

2018-06-21 i Allmänt

Under OLGY-avslutning i Djerfstugan i Karlskoga sista skolveckan avgjordes finalen i Tour de Hallsberg. Den följdes också av prisutdelningar från årets genomförda Tour. De sammanlagda totalresultaten har nu också lagts upp här på hemsidan.

I tjejklassen hade Tove Petterson en stor ledning inför finalen som hon också behåll på ett bra sätt genom att springa i mål på en andraplats. Hon var endast slagen av Hanna Mårtensson som därmed också säkrade andraplatsen i totalen. På tredje plats totalt kom Sofia Johansson.

Bland killarna hade Jonas Andersson ledningen inför finalen, men var jagade av Jonatan Gustafsson. Under finaltävlingen visade sig Jonatan starkast och i och med segern och att Jonas sprang i mål på en sjätte plats så passerade Jonatan Jonas i totalställningen med minsta möjliga marginal och tog hem totalsegern med en enda placeringspoäng. På tredje plts totalt i Touren kom Victor Hansson.

Hela totalställningen finns på länken nedan:

Sammanlagd totalställning Tour de Hallsberg 2017-2018

Vi avslutade dagen med prisutdelning. Segrarna Tove och Jonatan får nu behålla de gula Tourtröjorna för alltid!

Under Tourens 10 deltävlingar så kan noteras att vi totalt bland både tjejer och killar haft 13 olika segrare som vunnit någon deltävling under året. Samtliga segrare under året förärades med lite olika godispriser under prisutdelningen.